Kidou Senshi Gundam 00

Mobile Suit Gundam 00

A távoli jövőben az emberiség fosszilis tüzelőanyagoktól való függősége azok teljes kimerüléséhez vezet, egy olyan energiaválsághoz, amilyet a világ még nem látott. Megtorlásból és félelemből az emberiség egy alternatív energiaforrásra kezdett összpontosítani: a napenergiára. A különböző nemzetek három nagy frakcióban egyesültek: a Napenergia és Szabad Nemzetek Szövetségében, a Fejlett Európai Unióban és az Emberi Reformok Ligájában. Mindegyik szektornak van hozzáférése egy-egy napenergia-generátorhoz, ami korlátlan energiát biztosít számukra. Ennek eredményeképpen az egykor a fosszilis tüzelőanyagok értékesítésétől függő országok most szegénységbe süllyednek, ami évekig tartó háborúkhoz és belső viszályokhoz vezetett a napenergia feletti ellenőrzésért. E káosz közepette egy ismeretlen félkatonai szervezet jelent meg, amely "Celestial Being" néven azonosítja magát, és arra törekszik, hogy fegyveres beavatkozással véget vessen minden háborúnak, titokzatos és technológiailag fejlett mobilruhák, úgynevezett Gundamok segítségével. A Mobile Suit Gundam 00 a Celestial Being Gundam mestereinek, Setsuna F. Seiei, Lockon Stratos, Allelujah Haptism és Tieria Erde történetét követi. Ők négyen belevetik magukat a három szuperhatalom pusztító csatájába, hogy elérjék céljukat, a világ megváltoztatását.

MEGTEKINTÉS: 637
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2007-10-06
STÚDIÓ: Sunrise
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 25/25
FORDÍTÓ: Anime Addicts
FELTÖLTVE: 2024-02-13 20:38:12
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.