Yu☆Gi☆Oh! Arc-V

Yu-Gi-Oh! Arc-V

Az akciópárbajok, amelyek lehetővé teszik a párbajtőrözők számára, hogy párbajszörnyeik mellett szárnyaljanak és lendüljenek, meghódítják a világot. Az evolúciós áttörésnek köszönhetően a "Solid Vision" rendszer már képes tömeggel ellátni a Duel Monsters-t. Yuuya Sakaki Yuusho Sakaki fia, utóbbi a You Show Duel School alapítója Miami Cityben. Yuusho kitart amellett, hogy a párbajok nem a háború eszközei, hanem inkább mosolyt csalnak az emberekre, és ezzel bevezette az Entertainment Dueling fogalmát. Hírneve tetőpontján azonban Yuusho eltűnik, és nem jön el a párbajra Strong Ishijimával, az akciópárbaj bajnokával. Bár ez a hirtelen távozás megsebezte, Yuuya megesküszik, hogy apjához hasonlóan szórakoztató párbajtőr lesz. Néhány évvel később, az Erős Ishijimával vívott csata közepette Yuuya győzni akarása csodát hoz. Medálja világítani kezd, lapjait ingakártyákká változtatja, ami lehetővé teszi számára, hogy végrehajtson egy ingaidézést – a világ és ő maga számára ismeretlen idézési módszert –, és egyik napról a másikra hírnevet szerez. Ennek eredményeként Reiji Akaba, a Leo Corporation vezérigazgatója és az elit Leo Párbaj Iskola alapítója új ingakártyákat kezd gyártani, hogy beépítsék a rendszerbe az ingaidézést. Így a Pendulum Summoning és Yuuya apja körüli rejtélyek kezdenek megfejlődni, és Yuuya apránként megtanulja, mi kell ahhoz, hogy szórakoztató párbajtőrré váljon.

MEGTEKINTÉS: 2,319
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2014-04-06
STÚDIÓ: Gallop
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 148/148
FORDÍTÓ: UraharaShop
FELTÖLTVE: 2024-02-13 21:54:06
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.