Metal Fight Beyblade: Baku

Beyblade: Metal Masters

Ginga Hagane és csapata, a Bladerek visszatértek, és készen állnak az új kihívásokra. A világbajnokság vár rájuk, és Ginga több mint felkészült, most már egy új Beyblade-del, a Galaxy Pegasus W105R2F-fel felszerelve. És egy amerikai tag-partnerrel, Masamune Kadoyával fog harcolni. Masamune azonban szintén a bajnoki címet tűzte ki célul, és azt tervezi, hogy legyőzi Gingkát. Nem Masamune lehet az egyetlen fenyegetés Ginga győzelemhez vezető útjára. A világ legjobb Bladerét, Kyoyát Ginga, Masamune, Tsubasa és Yu mellé választották, hogy képviselje Japánt, de ehelyett úgy dönt, hogy az afrikai csapathoz csatlakozik. Csapattársával, Benkei-vel együtt le akarja győzni Gingát és a japán csapatot. A Metal Fight Beyblade: Baku egyik legdrámaibb leszámolásának színhelye már készen áll.

MEGTEKINTÉS: 3,232
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2010-04-04
STÚDIÓ: SynergySP
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 6+
RÉSZEK: 51/51
FORDÍTÓ: Szinkron
FELTÖLTVE: 2024-02-15 17:59:41
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.