2,161

FUT

Yuuki Bakuhatsu Bang Bravern

Brave Bang Bravern!

Egy olyan világban, ahol a hadviselésben "Titatonostrider" (röviden "TS") néven ismert humanoid páncélozott fegyvereket használnak. Különböző országok csapatai a hawaii Oahu szigetén gyűlnek össze, köztük Ao Isami a japán földi önvédelmi erőkből és Lewis Smith az Egyesült Államok tengerészgyalogságából. Isami és Smith útjai a harc során keresztezik egymást, ám hirtelen csapatukat egy ismeretlen ellenség támadja meg, szétszórva a katonákat és szétzilálva az erőket. Ahhoz, hogy megmentsék barátaikat és túléljék a halálos csatateret, minden bátorságukkal és büszkeségükkel küzdeniük kell, amit csak fel tudnak szedni.

MEGTEKINTÉS: 2,161
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2024-01-11
STÚDIÓ: CygamesPictures
STÁTUSZ: Fut
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 8/12
FORDÍTÓ: AkioFansub
FELTÖLTVE: 2024-02-15 19:10:23
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.