Kotoura-san

The Troubled Life of Miss Kotoura

Kotoura Haruka már kiskora óta képes az emberek gondolataiban olvasni. Ahogy cseperedik, az ereje is kezd egyre jobban felszínre kerülni és így akaratlanul is megbántja a körülötte lévőket azzal, hogy felfedi a gondolataikat. Eme adottságának következtében hamarosan mind a szülei, mind a barátai elfordulnak tőle. Miután édesanyja is eltaszítja magától az akkor még csak általános iskolás lányt, valamint kijelenti, hogy bár ne hozta volna a világra, egyedül csak a nagyapja és a közeli szentély főpapja marad mellette. Miközben telnek-múlnak az évek, Haruka középiskolássá válik, természetesen továbbra is kirekesztettként élve mindennapjait, ami már látszólag egyáltalán nem érdekli őt. Ugyanakkor az addigi eseménytelen élete egy csapásra megváltozik, amikor új iskolába kerül át - immár a sokadikba -, ahol már az első nap találkozik a kedves, szeleburdi sráccal, Yoshihisa Manabéval, aki nem csak elfogadja a lány képességét, de kicsivel később örök barátságot is ajánl neki. Bár Kotoura eleinte vonakodik a múltban történtek után, végül mégis belemegy, látván, a fiú tényleg komolyan gondolja a dolgot. Így kezdődik el kettejük nem mindennapi barátsága, ami végül romantikus irányra vált, sok-sok humorral és drámai pillanattal megfűszerezve. Mindazonáltal ennyiben még nem merül ki történetünk, hiszen Kotoura jó pár barátra tesz még szert a sorozat során. Közéjük tartozik például Yuriko Mifune és Daichi Muroto, akik az ESP Kutatási Társulat elnöki és alelnöki szerepét töltik be, ahová Kotoura és Manabe is - nem teljesen önszántukból - csatlakozni fognak. Valamint kis csapatunk ötödik tagja lesz a kezdetben ellenszenves Hiyori Moritani, aki a Moritani Dojo majdani örököse. És most, hogy már teljes a csapat, kezdődhet is a kaland.

MEGTEKINTÉS: 3,029
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2013-01-11
STÚDIÓ: AIC Classic
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Kuroari és K.o.G.A.Fansub
FELTÖLTVE: 2024-02-21 17:19:39
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.