Ishura

Egy olyan világban, ahol a démonkirály meghalt, egy sereg félisten örökölte a világot, akik képesek őt legyőzni. Egy mestervívó, aki egyetlen pillantással ki tudja találni, hogyan iktassa ki ellenfeleit; egy olyan gyors lándzsás, aki képes áttörni a hanghatárt; egy wyvern gazember, aki egyszerre három legendás fegyverrel harcol; egy mindenható varázsló, aki gondolatokat tud megszólaltatni; egy angyali bérgyilkos, aki azonnali halált oszt. Ezek a bajnokok, akik az "Igazi Hős" cím elnyeréséért küzdenek, mindannyian félelmetes ellenfelek ellen szállnak harcba, és konfliktusokat szítanak egymás között. Megkezdődik a harc, hogy eldöntsék, ki a leghatalmasabb a hatalmasok közül.

MEGTEKINTÉS: 18,031
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2024-01-03
STÚDIÓ: Passione
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Ismeretlen
FELTÖLTVE: 2024-02-23 14:47:21
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.