I''s Pure

Seto Ichitaka belezúgott Yoshizuki Ioriba, egy lányba az osztályában, aki annyira népszerű lett, hogy saját rajongói klubja van az iskolában. De csak egy csoda képes lenne rávenni, hogy együtt legyen vele, hiszen mióta először meglátta Iori-chant, Ichitaka túlságosan szégyenlős ahhoz, hogy egyáltalán szóba álljon vele. Ez a csoda megtörtént, és most ő és Iori együtt dolgoznak a gólyák üdvözlő partiján. Úgy tűnik, hogy a dolgok kezdenek fényesen alakulni Seto számára, ám ekkor egy különleges gyerekkori barát érkezik látogatóba...

MEGTEKINTÉS: 1,804
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2005-12-09
STÚDIÓ: Pierrot
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 6/6
FORDÍTÓ: AnimeAddicts
FELTÖLTVE: 2024-02-23 14:57:13
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.