Nerima Daikon Brothers

Nerima városában a féktelen Hideki és sztoikus bátyja, Ichiro egy daikon retekfarmot vezet Makóval, a pezsgő, de hiú unokatestvérükkel együtt. Mindhárman arról álmodoznak, hogy összegyűjtik a pénzt, ami egy saját koncertterem építéséhez szükséges, ahol a Nerima Daikon Brothers nevű együttesük felléphetne, és remélhetőleg sztárrá válhatnának. De a farmjuk és Ichiro vendéglátó klubbeli munkája nem hoz elég gyorsan pénzt a számukra, így kénytelenek gyorsan meggazdagodni. Tervük általában a gonosztevők felkutatására, majd a rosszul szerzett vagyonuk ellopására irányul. Bár általában sikerül megállítaniuk a gonosztevőket, a nap végén nem lesznek gazdagabbak, mint előtte. Azonban sem ezek a kudarcok, sem a rendőrnő, Yukika Karakuri beavatkozása nem állhat a trió és az álmuk közé! A Nerima Daikon testvérek a Nabeshin kölcsönző tulajdonos által biztosított kütyük segítségével, fergeteges éneklésükkel és komédiázásukkal mindenféle nevetséges helyzetekbe keverednek, és onnan is kimásznak.

MEGTEKINTÉS: 165
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2006-01-10
STÚDIÓ: Studio Hibari
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Animefordítások
FELTÖLTVE: 2024-02-24 19:26:34
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.