Maria-sama ga Miteru

Maria Watches Over Us

Amikor Yumi Fukuzawa belépett a Lillian Lányakadémiára, egy rangos tokiói katolikus leányiskolába, nem gondolta volna, hogy egyszer majd felfigyel rá a gyönyörű és szerény Sachiko Ogasawara, az iskola egyik legnépszerűbb diákja. Most Sachiko felajánlotta, hogy Yumi soeurje, "nővére" és vezetője lesz az akadémián töltött évek alatt. Az egész ötlet teljesen megdöbbenti Yumit - elvégre alig ismerik egymást! Az egész egyetemen pletykák keringenek kettejükről, de Yumi nem tudja elfogadni Sachiko ajánlatát. Bár csodálja Sachikót, a soeur-je lenni azt is jelentené, hogy állandóan az egész iskola figyelmének középpontjában állna!

MEGTEKINTÉS: 707
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2004-01-08
STÚDIÓ: Studio Deen
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: Animefordítások
FELTÖLTVE: 2024-02-24 20:57:40
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.