Gochuumon wa Usagi desu ka?

Is the Order a Rabbit?

Kokoa Hoto egy pozitív és energikus lány, aki bárkivel három másodperc alatt összebarátkozik. Miután beköltözik a Kafuu családhoz, hogy otthonától távol járhasson középiskolába, azonnal összebarátkozik a Rabbit House kávézó alapítójának, Chino Kafuu-nak félénk és koraérett unokájával, akit gyakran látnak a beszélő nyúllal, Tippyvel a fején. Miután Kokoa pincérnőként kezd el dolgozni a szállásért és ellátásért cserébe, összebarátkozik egy másik részmunkaidőben dolgozóval, Rize Tedezával, aki katonai neveltetése miatt szokatlan viselkedéssel és jelentős fizikai képességekkel rendelkezik; Chiya Ujimatsuval, egy rivális kávézó pincérnőjével, aki mindent a saját tempójában csinál; és Sharo Kirimával, egy másik kávézó másik pincérnőjével, aki elszegényedése ellenére nemesasszonyi külsővel rendelkezik. A Gochuumon wa Usagi Desu ka? pelyhes butasággal és koffeines mókával teli, szívmelengető vígjáték öt fiatal pincérnőről és szórakoztató kalandjaikról a városban, amelyet otthonuknak hívnak.

MEGTEKINTÉS: 427
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2014-04-10
STÚDIÓ: White Fox
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: AnimeCenter
FELTÖLTVE: 2024-02-24 22:37:57
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.