Wolfs Rain

Egy haldokló világban létezik egy ősi legenda: amikor a világ véget ér, megnyílik a paradicsom kapuja. Ez az utópia az egyetlen üdvösség az élet maradványai számára ebben a kopár tájon, de a legenda azt is kimondja, hogy csak a farkasok találhatják meg az utat erre a mitikus birodalomra. Bár régóta kihaltaknak gondolták őket, a farkasok még mindig léteznek és az emberek között élnek, bonyolult illúziók által álcázva magukat. Egy magányos farkas, Kibát, egy mámorító illat vonzza Freeze City-be, egy elszegényedett városba, ahol a rideg Orkham úr uralkodik. Itt Kiba rájön, hogy a farkasok, Hige, Tsume és Toboe is ugyanarra az illatra vannak vonzva. Az "Holdvirágok" illatának követve, amely azt állítják, hogy a kulcs a tökéletes világuk ajtajának kinyitásához, a farkasok elindulnak egy útra kopár tájakon és omladozó városokon keresztül, hogy megtalálják a legendás ígért földjüket. Azonban nem ők az egyetlenek, akik a paradicsomot keresik, és azok, akik sötétebb szándékokkal rendelkeznek, mindent meg fognak tenni, hogy először elérjék azt.

MEGTEKINTÉS: 2,284
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2003-01-07
STÚDIÓ: Bones
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 26/26
FORDÍTÓ: AnimeAddicts
FELTÖLTVE: 2024-02-26 21:44:45
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.