Ingress the Animation

Elindult egy projekt, amelyben a tudósok felfedeztek egy titokzatos anyagot, amely közvetlenül képes kapcsolódni az emberi agyhoz. Ez az "Egzotikus Anyag (XM)" nevű anyag már az ókor óta létezik, és befolyásolja az emberi elmét és az emberiség fejlődését. E felfedezés nyomán hatalmas nemzetek és vállalati óriások csatája szabadult el. A szervezetek szerte a világon titkos versenybe kezdtek az XM kiaknázása érdekében. Ez egyszerre jelent lehetőséget és fenyegetést az emberiség számára. Két frakció igyekszik az XM feletti ellenőrzésre. A felvilágosultak az XM erejét olyan ajándéknak tekintik, amely fokozza az emberi tapasztalatokat és felfedezéseket. Az Ellenállás az XM-et az emberi elme ellenséges átvételének tekinti, és a technológiát választja az emberiség legjobb útjának. Az XM és a mögötte rejlő rejtély az emberiség sorsáért folyó harc középpontjában áll. 2018-Nost, egy új harc készül kibontakozni Tokióban és szerte a világon. Az XM-ben rejlő lehetőségek kiaknázására törekvő veszélyes és hatalmas erők csapnak össze. Ez az úttörő projekt egy olyan epikus kiterjesztett valóság élmény kezdetét jelenti, amely az animáció, a helyalapú játék és a való világ három elemét ötvözi.

MEGTEKINTÉS: 1,144
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2018-10-18
STÚDIÓ: Craftar Studios
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 11/11
FORDÍTÓ: UraharaShop
FELTÖLTVE: 2024-02-27 20:46:54
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.