Mushishi

Mushi-Shi

"Mushi": a világ legalapvetőbb életformái. Mindenféle cél vagy szándék nélkül léteznek, azon kívül, hogy egyszerűen csak "léteznek". Túl vannak a "jó" és "rossz" szavak béklyóin. A mushi-k számtalan formában létezhetnek, és képesek a természet dolgait utánozni, mint például a növények, betegségek, vagy akár olyan jelenségek, mint a szivárvány. Ez azonban csak egy homályos meghatározása ezeknek az entitásoknak, amelyek a Mushishi vibráló világában élnek, mivel még az élet egy formájának nevezni is túlságosan leegyszerűsítő lenne. A Mushi-król kevés a részletes információ, mivel az emberek többsége nincs tisztában a létezésükkel. Mik tehát a Mushi-k és miért léteznek? Ez az a kérdés, amelyen egy "Mushishi", Ginko, folyamatosan töpreng. A Mushishi-k azok, akik a Mushi-kat kutatják, abban a reményben, hogy megértik a helyüket a világ életének hierarchiájában. Ginko olyan eseményekről szóló pletykákat kerget, amelyek a Mushi-khoz köthetők, mindezt a válasz megtalálása érdekében. Végül is ez elvezethet magának az életnek az értelméhez.

MEGTEKINTÉS: 3,017
TÍPUS: Film
KIADÁS: 2005-10-23
STÚDIÓ: Artland
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 26/26
FORDÍTÓ: AnimeAddicts & NamiDa FanSub
FELTÖLTVE: 2024-03-02 00:22:02
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.