1,740

FUT

Meiji Gekken: 1874

Hét év telt el a Taisei Hokan óta, amely a szamurájkorszak végét jelentette. Az új kormány (Meidzsi-kormány) az ország meggazdagodásának és katonai megerősítésének politikáját hirdette, hogy felzárkózzon a nyugati hatalmakhoz. Shizuma Orikasa, az Aizu-klán egykori szamurája lemondott a kardjáról, levette a copfját, és riksásként dolgozik Tokióban, de még mindig őrzi kardforgató képességeit, amelyekkel a Boshin-háború idején sokkolta a kormányhadsereget. Barátnője vőlegényét, Sumie Kanomatát keresi, aki a Boshin-háború alatt tűnt el. Az egyetlen nyom az origami, amit Sumie és Shizuma mindig is készített... Egy véletlen folytán Shizumát megdicsérik, amiért egy magas rangú kormánytisztviselő, Tomomi Iwakura meghiúsított egy merényletet, és az újonnan létrehozott rendőrkapitányság tagja lesz. Ezzel nagyjából egy időben Kyoshiro Shurashin, a képzett félszemű kardforgató a Tokióban területért harcoló yakuza Moriya-gumi vendége lesz, akinek bizonyos célja van. A Moriya-gumi ópiumcsempészettel foglalkozott gazdag kereskedőkkel partnerségben, és a hasznot annak a főnöknek fizette ki, aki lázadást tervez, hogy 'visszahozza a szamurájok korát'. Ugyanez a személy volt a háttérben, aki az Iwakura-gyilkosság szálait mozgatta. Shizuma összeesküvést sző a kormány megdöntésére, Kyoshiro pedig folyamatosan szilárdítja pozícióját a Moriya-csoportban. A két, teljesen ellentétes helyzetben lévő ember drámája a sors akarata szerint összefonódik. Nem is sejtette, hogy Shizumára szomorú, mégis ironikus találkozás és elválás vár.

MEGTEKINTÉS: 1,740
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2024-01-14
STÚDIÓ: Tsumugi Akita Animation Lab
STÁTUSZ: Fut
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 10/?
FORDÍTÓ: davesubs
FELTÖLTVE: 2024-03-02 13:19:53
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.