15,730

FUT

Dungeon Meshi

Delicious in Dungeon

Miután az Arany Királyságot egy őrült mágus a föld alá süllyeszti, a király előbukkan, és minden kincsét annak ígéri, aki legyőzi a mágust, mielőtt porba hullna. A céhek az ígéret hatására felbuzdulnak, és a mágust keresve bejárják a labirintusszerű várbörtönt. Laios, az egyik ilyen céh vezetője találkozik egy sárkánnyal, amely kiirtja a csapatát, és felfalja a húgát, Falint. Annak ellenére, hogy minden készletüket és holmijukat elvesztették, Laios Marcille-lal, egy elf gyógyítóval és Chilchuckkal, egy félvér tolvajjal együtt azonnal újra belép a várbörtönbe, elszántan, hogy megmentik Falint. Mivel az idő sürget, Laios azt a megoldást javasolja, hogy a várbörtön szörnyeit meg kell enni, hogy utánpótlást gyűjtsenek. Az első étkezésük elkészítésekor a várbörtönben egy Senshi nevű törpe állítja meg őket. A szörnyek főzésének rajongója segít nekik elkészíteni a szörny-alapanyagokat a biztonságos fogyasztáshoz. Miután megismeri Laios körülményeit, Senshi kifejezi vágyát, hogy sárkányt főzzön, és csatlakozik a céhükhöz, így kezdődik közös, ételekkel teli kiruccanásuk a várbörtönben.

MEGTEKINTÉS: 15,730
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2024-01-04
STÚDIÓ: Trigger
STÁTUSZ: Fut
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 14/24
FORDÍTÓ: Akiofansub
FELTÖLTVE: 2024-03-02 13:25:20
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.