Senki Zesshou Symphogear

Symphogear

Hibiki Tachibana sok hatalmas ellenséget győzött le, számtalan ártatlan életet mentett meg, és számos kétségbeejtő helyzetből menekült meg, de jelenleg képtelen kiszabadulni eddigi legkétségbeejtőbb helyzetéből – a nyári házi feladatból! Bár a középiskolai élete viszonylag figyelemre méltó, karrierje az S.O.N.G. katonai szervezet tagjaként. minden, csak nem. A Symphogear néven ismert erős, ősi páncélzatot használva Hibiki és csapattársai az Egyesült Nemzetek Szervezetével együttműködve kezelik a nemzetközi vitákat és katasztrófákat. A főhadiszálláson tartott missziós eligazítás során Hibiki tudomást szerez a Bajor Illuminátus néven ismert titokzatos szervezetről, amely a múltban több jelentős katasztrófáért volt felelős, és jelenleg a háború sújtotta Val Verde országban működik. Hibiki és csapata együtt beszivárog a bajor illuminátusok egyik gyártóüzemébe, és több száz rabszolgát szabadít ki. Leleplezve Saint-Germain, Cagliostro és Prelati alkimisták a szervezet csúcsvezetőjeként mutatkoznak be, és – alkímiai erőket használva – globális forradalmat hirdetnek, miközben több ezer életet áldoznak fel. A világ túlélését fenyegető újabb fenyegetésekkel szembesülve Hibikinek és szövetségeseinek szembe kell nézniük a bajor illuminátusokkal az eddigi legnehezebb és legpusztítóbb csatájukban.

MEGTEKINTÉS: 253
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2012-01-06
STÚDIÓ: Satelight
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: saiyanrivals
FELTÖLTVE: 2024-03-05 16:04:34
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.