Rekka no Honoo

Flame of Recca

A legtöbben azt hiszik, hogy a nindzsák a múlté, de Rekka Hanabishi mást kíván. Noha tűzijátékot készítő családból származik, szereti magát egy modern kori nindzsának gondolni. Mókásnak hangzik, igaz? Talán nem. Rekka rengeteg harcba kerül, mert egyszer azt a merész bejelentést tette, hogy ha valaki le tudja győzni, akkor a szolgája lesz. Aztán egy napon Rekka találkozik Yanagi Sakoshitával, egy gyengéd lánnyal, aki képes bármilyen sebet vagy sérülést begyógyítani. Találkozásuk események láncolatát indítja el, amely megrázó felfedezésbe torkollik. Rekka az utolsó túlélő tagja egy legendás nindzsa klánnak, amelyet évszázadokkal ezelőtt kiirtottak. Még annál is megdöbbentőbb, mint egy valódi nindzsa, de a tüzet is képes irányítani. Mit jelent ez Rekka számára? Kik ezek a furcsa emberek utána és Yanagi után? Tudja meg a Rekka no Honoo-ban!

MEGTEKINTÉS: 2,439
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 1997-07-19
STÚDIÓ: Pierrot
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 42/42
FORDÍTÓ: Skeleton
FELTÖLTVE: 2024-03-07 19:05:03
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.