Gantz 2.évad

Gantz: Second Stage (Gantz 2nd Stage)

Kurono Kei egy tipikus középiskolás diák, aki a saját önző világban él és nem törődik senkivel, csak önmagával. Amikor azonban egy véletlen folytán kénytelen volt segíteni gyerekkori barátjának, Katou Masarunak, hogy kimentsenek egy részeg embert a metró sínekről, mindketten meghaltak... Vagy mégsem. Miután elgázolta őket a vonat, hirtelen egy zárt lakásba teleportálták őket, és a hozzájuk hasonló, frissen elhunytakat. Mostantól az életüket egy titokzatos fekete golyó, a GANTZ irányítja, és arra kényszerülnek, hogy részt vegyenek egy soha nem látott veszélyekkel és borzalmakkal teli játékban.

MEGTEKINTÉS: 2,579
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2004-08-26
STÚDIÓ: Gonzo
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: FeedTheGeek
FELTÖLTVE: 2024-03-10 16:59:24
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.