Mashiro-iro Symphony: The Color of Lovers

Mashiroiro Symphony: The Color of Lovers

Amikor a fiúk hirtelen olyan helyekre jutnak be, ahová korábban soha nem engedték be őket, néhány lány hajlamos felháborodni. Így amikor az elit Yuihime Lányok Magánakadémiájának és a koedukált Kagamidai Magánakadémiának az összevonásáról születik döntés, mindenki különösen óvatos akar lenni, hogy elkerülje a bajt, miközben a két magániskolát összehozza. Ezért ahelyett, hogy a Kagamidai fiúkat egyszerre csak átvinnék a Yuihime lányiskolába, egy olyan tervet eszelnek ki, amelyben először a Lányok Magánakadémiájára kerül be egy csoport tesztelt fiú. Így szegény ifjú Shingo azon kapja magát, hogy áldozati bárányként dobják a Yuihime oroszlánlányai elé, akik nem éppen tárt karokkal várják őt. Vajon sikerül-e Shingónak túlélnie az ösztrogénnel átitatott halálos gödröt, ami Yuihime? Vajon a lányok megtanulják, hogy befogadóbbak legyenek a fiúkkal szemben? És vajon mennyi idő telik el addig, amíg valami bugyival kapcsolatos dolog miatt fellángolnak az érzelmek, szikrák csapnak fel, és kirobban a nemek harca?

MEGTEKINTÉS: 2,541
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2011-10-05
STÚDIÓ: Manglobe
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: NamiDa Fansub
FELTÖLTVE: 2024-03-10 19:02:59
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.