Black Cat (TV)

Black Cat

Minden munkát kegyetlen pontossággal elvégző Train Heartnet, a hírhedt bérgyilkos, aki semmibe veszi az emberi életet. A "Fekete Macska" becenévvel felruházva, az alvilágban az elit gyilkos, Chronos nevű, csaknem hatalmas titkos szervezetnek dolgozik. Egy borongós éjszakán az unalmas pisztolymester rábukkan Saya Minatsukira, egy rejtélyes fejvadászra, és hamarosan furcsa barátságot köt vele. Saya pozitív életfelfogása hatására Train elkezd újragondolni mindent az életében. Úgy dönt, hogy felhagy Fekete Macska szerepével, és helyette becsületes fejvadászként indul el az erényes úton. Azonban a Chronos—különösen Creed Diskenth, Train birtokos alattvalója—nem lenyűgözött a váratlan szívátültetés, és esküszik, hogy extrém intézkedésekhez folyamodik azért, hogy visszahozza a szerencsétlenség követét. Ez az ördögi bérgyilkos, aki "elveszett macskává" vált, csak úgy vándorolhat tovább, amíg a fülsüketítő lövöldözés zaját hallja.

MEGTEKINTÉS: 749
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2005-10-07
STÚDIÓ: Gonzo
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 23/23
FORDÍTÓ: Naruto-Kun
FELTÖLTVE: 2024-03-13 11:05:33
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.