Yami no Matsuei

Descendants of Darkness

Még a halál után is tele van az élet adminisztrációs munkával és bűnözőkkel. Tsuzuki Asato egy 26 éves, vidám természetű és kicsit furcsa shinigami (a halál istene), akinek feladata az, hogy biztosítsa, hogy azok, akik meghaltak, meghaljanak és megfelelő tartományaikban maradjanak. Annak ellenére, hogy már több mint 70 éve végez ezzel a munkával, a legrosszabb osztályban dolgozik szörnyű fizetéssel. Ráadásul nem igazán megy neki a partnerrel való együttműködés (mivel a shinigamik párokban dolgoznak), de most úgy tűnik, talált magának egy olyat, aki mellette marad; makacs, szájából kijön, amit gondol, komoly és védekező 16 éves, Kurosaki Hisoka. Ahogy egyre több ügyet vizsgálnak meg, közelebb kerülnek a sorozatgyilkos, Dr. Muraki Kazutaka összeesküvéseihez. Tsuzuki kapcsolata Hisokával erősebb és közelebbi lesz... de Tsuzuki halálának sötét múltja nem hagyja békén.

MEGTEKINTÉS: 1,453
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2000-10-02
STÚDIÓ: J.C.Staff
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: siklara
FELTÖLTVE: 2024-03-14 16:22:48
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.