Dakaretai Otoko 1-i ni Odosarete Imasu. Movie: Spain-hen

Takato Saijou és Junta Azumaya – Japán legvonzóbb férfiai – együtt csodákat visznek véghez mint társfőszereplők. Következő közös feladatuk egy olyan színdarabban való szereplés, amelyben egy flamenco csata szerepel, de Junta ismét előnyt élvez származása és azért, mert Takato még soha nem táncolt. Takato, akinek örök vágya, hogy túlszárnyalja Juntát, úgy dönt, hogy dél-Spanyolországba utazik, és első kézből tanulja meg a szenvedélyt, ami szükséges a kihívást jelentő tánc előadásához. A meleg és barátságos spanyol utcákon Takato találkozik egy csodálatos flamenco táncossal, egy idősebb, jóképű úrral, akit Ceresnek hívnak. Bár Takato szeretne tőle tanulni, terveit hamarosan Junta megérkezése zavarja meg a környékre, hogy meglátogassa nagyapja szülőhelyét. Most, Juntához hasonló szintet elérni való küzdelem mellett, Takatonak meg kell küzdenie Juntá családjával és Antonioval – egy váratlan riválissal Juntá szerelmeért.

MEGTEKINTÉS: 4,056
TÍPUS: Film
KIADÁS: 2021-10-09
STÚDIÓ: CloverWorks
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 2/2
FORDÍTÓ: Kyrah
FELTÖLTVE: 2024-03-14 18:46:01
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2024-03-18 21:19:41

Ennek van 3 része is amúgy ez egy teljes film lenne.

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.