Kono Danshi, Mahou ga Oshigoto desu.

This Boy is a Professional Wizard

Chiharu Kashima, a Varázsló Hivatal Válságellenes Intézkedéseket Végrehajtó Osztályának kapitánya, azok közé tartozik, akik képesek varázsolni. Amikor kedvenc bárjába látogat, egy barátságos férfi, Toyohi Utsumi közelít felé. Toyohi mindig is álmodott arról, hogy varázsló legyen, és elbűvöli az ötlet, hogy találkozik egyel. A fiatal kapitány meglepetésére Toyohi beismeri, hogy beleszeretett Kashimába. Habár kevés idő telt el, a két férfi egyre több időt tölt együtt. Azonban nem minden tökéletes, mivel Kashima attól tart, hogy a varázslat az, ami neki van, és Toyohi csak Kashima, a Varázsló szerelmes.

MEGTEKINTÉS: 1,168
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2016-02-05
STÚDIÓ: CoMix Wave Films
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 4/4
FORDÍTÓ: YaoiOrden
FELTÖLTVE: 2024-03-14 18:59:38
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.