Kimi no Iru Machi

A Town Where You Live

Haruto Kirishima nyugodt életet élt vidéken, távol a város rohanó életétől. Aztán a semmiből felbukkant az életében Yuzuki Eba, aki Tokióból érkezett, hogy rövid időre a családjával éljen. Az együtt töltött idő emlékeit a rövid időszak emlékei kápráztatták el, mielőtt a lány ugyanolyan hirtelen eltűnt az életéből, és kérdésekkel telve hagyta hátra. A Kimi no Iru Machi valamivel később kezdődik, miután Haruto Tokióba költözik a nővéréhez, hogy szakácsként karriert csináljon. Valójában azonban Yuzukival szeretne együtt lenni. A dolgok azonban nem indulnak jól. Amikor megérkezik, betörőnek nézik, és megtámadja a nővére szomszédja, Mishima Asuka. A félreértés tisztázása után azonban az érzései meginognak. Vajon Eba, aki látszólag minden ok nélkül folyamatosan kerüli őt, az igazi számára, vagy Asuka?

MEGTEKINTÉS: 2,123
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2013-07-13
STÚDIÓ: Gonzo
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: SaiyanRivals
FELTÖLTVE: 2024-03-14 20:13:40
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.