Jie Yao

Antidote

Cheng Ke elveszített mindent. Privilegizált háttérből származik, most pedig a szemetét kell túrnia, hogy megtalálja eltűnt holmiját. Amikor egy frusztrált kitörése ökölcsapást eredményez az arcára, Cheng Ke szerencsétlen módon megismerkedik a félelmetes Jiang Yuduóval, a banda vezérével. A körülmények arra kényszerítik Cheng Ke-t, hogy bérlő legyen egy új lakásban - ami történetesen Jiang Yuduó kiadása. Cheng Ke még a legegyszerűbb feladatokat sem tudja elvégezni, ami túlzott függőségbe taszítja főbérlőjétől. Ennek eredményeként a két férfi egy megmagyarázhatatlan köteléket alakít ki. Cheng Ke és Jiang Yuduo életében azonban sötétebb erők is jelen vannak. A két férfit a hátrahagyott múltjuk kísérti, miközben a veszély minden sarkon leselkedik. Minden lépésüket rejtélyes alakok követik, az utcákon banda-háborúk dúlnak, ellenségeik pedig alig várják, hogy elbuktassák őket. Cheng Ke-nek és Jiang Yuduónak folyamatosan egymás hátát kell fedezniük.

MEGTEKINTÉS: 7,129
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2020-01-09
STÚDIÓ: Seven Stone Entertainment
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: AstaroSub
FELTÖLTVE: 2024-03-14 20:54:15
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.