Angels Feather

A Binfield Királyság Krónikája szerint létezett egykor egy Winchester Királyság nevű, békés kis ország, amelynek királya és a király családja hatalmas, fehér szárnyakkal rendelkezett. Hamura Shou új tanuló a Yuusei Akadémián. Miután az igazgatótól hall róla, úgy véli, hogy Misonou Kai nevű tanuló az ikertestvére, akitől fiatalon elszakadt. Egy rejtélyes földrengés után azonban Shout hirtelen egy másik világba ragadják el két másik tanulóval együtt. Ebben az új világban, miután egy szörny megtámadja, Shou hirtelen hatalmas, fehér szárnyakat bont ki.

MEGTEKINTÉS: 581
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2006-04-28
STÚDIÓ: Venet
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 2/2
FORDÍTÓ: AsakuraTeam
FELTÖLTVE: 2024-03-14 21:14:16
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.