Kaze to Ki no Uta Sanctus: Sei Naru Kana

The Poem of Wind and Trees

1887-ben, Franciaország egy távoli, elit bentlakásos iskolájában: Serge Battour visszatér diplomázása után, és emlékszik ifjúkora napjaira... 1880-ban, ugyanebben az iskolában: Egy viscount fia és egy roma prostituált fia (mindketten elhunytak), Serge intelligens, kedves, tehetséges, de családja által elidegenítve a származása miatt. Miután új iskolájába kerül, Gilbert Cocteau-val osztja meg a szobát, egy gyönyörű magányos fiúval, aki testét olyan okokból árulja, amelyeket ismeretlennek tartanak. Serge-nek kudarcot vallanak a kísérletei, hogy közeledjen Gilbert-hez, és mégis van valami mindkettőjükben, ami vonzza egymást.

MEGTEKINTÉS: 381
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 1987-11-06
STÚDIÓ: Triangle Staff
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: YaoiOrden
FELTÖLTVE: 2024-03-16 13:53:32
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.