Lesson XX

A Lesson XX történetének édes hangulata van. Két fiúról szól, Shizukáról és Sakuráról, akik barátok egy vegyes nemű bentlakásos iskolában. Egy nap Shizuka véletlenül észreveszi Sakurában az áttetsző szépséget, amikor beugrik, hogy elkapjon egy baseballt. Miután kicsit összekeverednek, hogy Sakura kit kedvel, Shizuka viccként elmondja neki, hogy meg akarja csókolni. De Sakura nem törődik vele; még mindig ragaszkodik ahhoz, hogy a két fiú csókolózzon a csillagos ég alatt. Ezen esemény után Shizuka úgy gondolja, hogy a legjobb, ha a kettőjük külön utakon jár, hogy rendezzék gondolataikat és valódi érzéseiket. Ez egy klasszikus shounen ai/yaoi történet, amelyben szerepel a szerelem, a félreértés, a erőszak és kissé a szenvedés, de édes befejezéssel.

MEGTEKINTÉS: 517
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 1995-04-07
STÚDIÓ: SIDO LIMITED
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: FairyMysz FanSubs
FELTÖLTVE: 2024-03-16 16:11:43
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.