Aragne no Mushikago

Aragne: Sign of Vermillion

A félénk, szorongó egyetemista Rin élete lehetne jobb is. A lakás, amit kibérelt, aligha az a napsütötte palota, amit a bérleti hirdetések sugalltak. A lakókomplexum lerobbant, zord és a sötét sarkokban megbúvó problémás lelkek kísértik. A környéken szörnyű bűntények történnek. Egy vigyorgó idegen pedig nyugtalanító jelenlétét adja hírül. Mindezeken túl Rin egyre inkább rájön, hogy valami még ennél is baljósabb dolog nyilvánul meg, valami a mitológia, a szörnyűség és az orvostudomány átkozott kereszteződésében. Elszántan, hogy többet megtudjon, Rin ellátogat a könyvtárba, ahol találkozik egy szimpatikus fiatal alkalmazottal. Ám amit megtud, az még korántsem nyugtatja meg.

MEGTEKINTÉS: 431
TÍPUS: Film
KIADÁS: 2018-08-18
STÚDIÓ: -
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: MahouFansub
FELTÖLTVE: 2024-03-17 18:44:49
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.