Kagami no Kojou

Lonely Castle in the Mirror

Tokió egyik nyugodt negyedében hét diák kerüli az iskolába járást - sötét szobáikban bújnak el, képtelenek szembenézni családjukkal és barátaikkal -, mígnem egyszer csak azt veszik észre, hogy a hálószobájukban lévő tükrök ragyognak. Egyetlen érintésre magányos életükből egy csodás kastélyba kerülnek, amely egyenesen egy Grimm-meséből való. Ez a szeszélyes hely, ahol furcsa módon nincs étel és folyóvíz, de tele van elektromos aljzatokkal, egy ingerlékeny, maszkos lány otthona, akit Farkaskirálynőnek hívnak, és az iskolaidőben játszótérré és menedékké válik számukra. A falak között elrejtve egy kulcsot találnak, amely egy kívánságot teljesít, valamint egy sor nyomot, hogy megtalálják. De van egy bökkenő: a kulcsot a tanév végéig meg kell találniuk, és minden nap öt óráig el kell hagyniuk az épületet, különben végzetes véget ér. Ahogy telik az idő, kiderül egy pusztító igazság: csak azok menekülnek meg, akik elég bátrak ahhoz, hogy elmondják a történetüket. Így hát elkezdik feltárni egymás történeteit: hogyan zúdul egy fiúra több kütyü, mint szeretet; hogyan szenved egy másik fájdalmas és megmagyarázhatatlan elutasítást, és hogyan él egy lány a ragadozó mostohaapjától való félelemben. Miközben a játékszabályok betartásáért küzdenek, megindító történet bontakozik ki hét, a félreértések és a magány körforgásában rekedt karakterről, akiket végül a barátság, az empátia és az áldozatvállalás ereje szabadít fel.

MEGTEKINTÉS: 419
TÍPUS: Film
KIADÁS: 2022-12-23
STÚDIÓ: A-1 Pictures
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: Naruto-Kun
FELTÖLTVE: 2024-03-18 21:51:31
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.