Coppelion

Ibara Naruse és barátai, Aoi Fukasaku és Taeko Nomura első pillantásra átlagos, gondtalan középiskolásoknak tűnnek. De az utcák, amelyeken járnak, a céljuk és a környezetük minden, csak nem átlagos. Ahogy haladnak előre, a trió egyre mélyebbre kerül Tokió egy lakhatatlan változatába, amelyet egy 20 évvel ezelőtti nukleáris katasztrófa pusztított el. A Dispatch 3rd Special Force Coppelion, azaz az Egészségügyi Csapat részeként Ibara, Aoi és Taeko a Japán Földi Önvédelmi Erők (JGSDF) és Onihei Mishima ezredes támogatását élvezve kutatják át a hátborzongatóan csendes utcákat túlélők után. Az utolsó megmaradt emberek megtalálása és a JGSDF helikoptereinek evakuálása mindennapos feladat a lányok számára. De ahogy munkájuk halad előre, Ibara és barátai kezdik megkérdőjelezni saját emberségüket - nevezetesen, hogy ők maguk hogyan képesek túlélni Tokióban védőfelszerelés nélkül.

MEGTEKINTÉS: 1,047
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2013-10-02
STÚDIÓ: GoHands
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: NamiDa Fansub & Ricz/Ronin Factories
FELTÖLTVE: 2024-03-18 22:50:10
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.