Hi no Tori: Eden no Sora

PHOENIX: EDEN17

Az ősidőktől kezdve egészen az űrgyarmatosítás koráig van egy legenda, amely minden történelemkönyvben változatlanul szerepel - a halhatatlan madár, a Főnix története. A lény, akinek vére állítólag örök életet vagy bölcsességet ad, a sugárzó alak biztosítja az érző élet fennmaradását a világegyetemben, mivel felügyeli az emberi civilizációkat és azok fejlődését. Az emberiség mégis szokásainak rabja marad; a boldogságtól a bánaton át a haragig és a szerelemig számtalan érzelem továbbra is szerves részét képezi az emberi életnek. Ezzel párhuzamosan újra és újra, bizonyos hiedelmek és szándékok évszázadokon keresztül kitartanak, hogy megzavarják a világ előre meghatározott természetének és elveinek törékeny egyensúlyát. Úgy tűnik, hogy a sors és annak dinamikus változói sokféleképpen megnyilvánulhatnak - és gyakran bizarr humorérzéket mutatnak...

MEGTEKINTÉS: 336
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2023-09-13
STÚDIÓ: Studio 4°C
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 4/4
FORDÍTÓ: Ismeretlen
FELTÖLTVE: 2024-03-22 18:25:38
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.