Bakumatsu

Renai Bakumatsu Kareshi (Bakumatsu: Ren`ai Bakumatsu Kareshi Gaiden)

A Bakumatsu egy olyan korszak volt, amelyben a fiatalemberek lelke aggodalomtól volt terhelt országuk jövője miatt. Takasugi Shinsaku, egy zsoldos Choshuból, társával Katsura Kogorouval egy kormányhajó fedélzetére lopakodik egy titokzatos "órát" keresve, amely képes arra, hogy manipulálja az időt, félve attól, hogy azt a kormány meg akarja tartani magának. Ahelyett, hogy megengedné, hogy ez a hatalom rossz kezekbe kerüljön, Takasugi azt tervezi, hogy megsemmisíti a műtárgyat, de miután megszerzi a tárgyat, azonnal ellopják azt tőlük, így a páros arra kényszerül, hogy kövesse a titokzatos tolvajt a kiotói kormány székhelyére. Amikor azonban megérkeznek a fővárosba, felfedezik, hogy a kormányt megdöntötték, és Susanoo istenség uralkodik. A város utcái és annak lakói különböznek attól, mint amire Takasugi és Katsura emlékezett. A korszak talán megváltozott, de küldetésük nem - Takasugi és Katsura elhatározza, hogy visszaállítják az időt, és megmentik nemzetüket a erőktől, amik megpróbálják elfoglalni azt.

MEGTEKINTÉS: 883
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2018-10-05
STÚDIÓ: Studio Deen
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: TreziSub
FELTÖLTVE: 2024-03-23 22:25:04
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.