Itou Junji: Collection

Junji Ito Collection

Napfényben és éjszakai sötétségben rejtélyes rémségek várnak minden sarkon a legsötétebb árnyékokban. Ezek megmagyarázhatatlanok, kikerülhetetlenek és legyőzhetetlenek. Legyél felkészült, különben te válhatsz a következő áldozatukká. Feszengve ülj, miközben kibontakoznak a félelmetes történetek, mint például egy átkozott jádefaragványé, amely lyukakat nyit áldozatai testén; mély rémálmok, amelyek évtizedekig tartanak; egy vonzó szellem ködös útkereszteződésben, aki átkozott tanácsokat ad; és egy csigaféle, ami egy lány szájában nő. Lépj óvatosan, mert az Itou Junji: Gyűjtemény rettenetes természetfeletti történetei nem azoknak valók, akik könnyen megijednek.

MEGTEKINTÉS: 2,577
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2018-01-05
STÚDIÓ: Studio Deen
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: HanaeSubs
FELTÖLTVE: 2024-03-24 20:06:00
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.