Hangyakusei Million Arthur

Operation Han-Gyaku-Sei Million Arthur

A régi mesék az Excaliburról, egy szent kardról szóló legendákról szólnak. A kardot azok forgatják, akik méltók a hatalmára, rendkívüli erőt adva nekik, és Artúr címet adva nekik. Egy isteni csoda azonban több Excalibur létrehozását eredményezi, és ezzel megzavarja az idő szövetét. Az idő eredeti irányába való visszaállítása érdekében egy hat Artúrból álló csoportot - Danchou, Renkin, Kakka, Yamaneko, Tekken és Rurou - visszaküldenek az időben, amikor a rendellenes Excaliburok létrejöttek. Egyetlen feladatot kapnak: el kell pusztítaniuk a múlt Excaliburjait - amelyek összlétszáma eléri az egymilliót.

MEGTEKINTÉS: 917
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2018-10-25
STÚDIÓ: J.C.Staff
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 10/10
FORDÍTÓ: TreziSub
FELTÖLTVE: 2024-03-25 15:01:56
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.