Shinryaku! Ika Musume

The Squid Girl

Az emberek már régóta szennyezik az óceánokat, gondatlanul kiöntik a szemetet, és meggyalázzák a vizeket, amelyeket számos élőlény nevez otthonának. A tenger lakói szenvedtek a mérgező kezeiktől. Végül egy bizonyos tintahalnak elege lett, és megfogadja, hogy megbünteti az emberek önző tetteit. A kudarcok ellenére Ika Musume hamarosan otthonosan mozog a Lemon Beach House legújabb alkalmazottjaként betöltött váratlan pozíciójában. Hóbortos és vidám, Shinryaku! Ika Musume vadonatúj életét követi végig a felszínen, miközben értékes emlékeket szerez és rengeteg új emberrel találkozik. Újdonsült ismerőseivel Ika Musume arra törekszik, hogy viharral vegye be a világot, egyszerre csak egy tintahalas tintás spagettivel!

MEGTEKINTÉS: 286
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2010-10-05
STÚDIÓ: Diomedéa
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: LJKFANSUBS
FELTÖLTVE: 2024-03-27 20:04:58
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.