Macross

Miután egy rejtélyes űrhajó belecsapódik a Földbe, az emberiség rájön, hogy nem egyedül van az univerzumban. Félelve a lehetséges űrbéli fenyegetéstől, a világ félreteszi nacionalizmusát, ellentétes érdekeit és kulturális különbségeit, egyesülve az ENSZ zászlaja alatt. Az újonnan létrehozott ENSZ erők úgy döntenek, hogy átveszik az idegen űrhajót, SDF-1 Macrossnak nevezve azt. Sajnos, az első útjának napján egy flotta űrhajó, amely a Zentradi nevű idegen fajhoz tartozik, leszáll a Földre, és a SDF-1 Macross, saját belátása szerint, lelövi a közelgő századot, ami intergalaktikus háborút indít el. Azért, hogy elmeneküljenek, a Macross megpróbálja elindítani magát a Hold pályájára, de a hajó - valamint a benne lévő város - az űr messzi peremére teleportálódik. Ebben a káoszban Hikaru Ichijou, egy szabad szellemű akrobata pilóta, és Minmay Lynn, egy ambiciózus énekesnő is érintett. Ezek a két szereplő, a Macross legénységével együtt, epikus utazásra indulnak, tele gyászal és drámával, közben szembenézve a háború kegyetlenségeivel.

MEGTEKINTÉS: 404
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 1982-10-03
STÚDIÓ: Tatsunoko Production
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 36/36
FORDÍTÓ: Smash1205
FELTÖLTVE: 2024-03-31 11:35:47
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.