Macross Plus

Az év 2040, és a galaxis virágzik számos településsel és fejlett technológiával. Az AI majdnem tökéletes, és a jelenlegi legnépszerűbb idolként a majdnem befejezett Virturoid Idol, Sharon Apple van jelen. Mindössze annyi hiányzik még belőle, hogy valós érzéseket mutasson, amelyeket helyette Myung Fang Lone szolgáltat. Sharon bemutató koncertje az Eden bolygón lesz, ahol ugyanakkor vadászpilóták, Isamu Dyson és Guld Bowman vívnak légi felsőbbrendűségért a "Szupernóva Projekt" keretében. Isamu, Guld és Myung régen gyermekkori barátok voltak, ám egy baleset hét évvel ezelőtt elválasztotta őket egymástól. Amikor Myung visszatér a képbe, a régi viszályok újra felszínre kerülnek. És amikor egy instabil és törvénytelen AI technika kerül beépítésre Sharonba, a helyzet csak rosszabbodik.

MEGTEKINTÉS: 64
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 1994-08-25
STÚDIÓ: Triangle Staff
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 4/4
FORDÍTÓ: Smash1205
FELTÖLTVE: 2024-03-31 11:48:00
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.