Macross 7

35 év telt el azóta, hogy Lynn Minmay békét teremtett a Zentradi és az emberek között a Macross eseményeiben. Nekki Basara egy gitáros és énekes a Fire Bomber zenekarból. A City 7 repülő kolónia kevésbé fejlett részén él, amely lakói lakható bolygót keresnek. Basara úgy hiszi, hogy a zene nagyobb erőt hordoz, ezért dalokat ír és énekel. Repülése közben felbukkan egy ismeretlen űrbéli faj, és ostrom alá veszi a City 7-et. Azonban támadásaik nem hagyományosak - nem próbálják megsemmisíteni őket, hanem az úgynevezett "spiritia"-t lopják el, ami áldozataikat élettelen és zombiszerűvé teszi. Ezekben a csatákban Basara mindig kimegy a háborús térség közepére, dalait énekelve, és reméli, hogy barát és ellenség is meghallgatja és meghatódik a zenéjétől.

MEGTEKINTÉS: 232
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 1994-10-16
STÚDIÓ: Ashi Productions
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 49/49
FORDÍTÓ: darkicsa1
FELTÖLTVE: 2024-03-31 11:54:19
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.