Macross F

Macross Frontier

Egy katasztrofális háború után egy óriásokról, a Zentradi nevű fajról ismert, a emberiség a galaxis központja felé menekült egy kolónia hajóflottán, amit a Macross Frontier-nek hívnak. Ahogy az űrbéli fenyegetés egyre távolabbra kerül, az élet a Macross Frontier-n tovább folyik a megszokott módon. Az 2059-es évben egy fiatal mecha pilóta képző, Saotome Alto és kollégái készülnek egy kísérő rutin előadásra a híres énekesnő, Sheryl Nome részére, aki koncertre érkezett a Macross Frontier-re. Az előadás közben egy biomechanikus idegen faj, a Vajra hirtelen megjelenik, áttörve a hajó körüli védelmi perimetert, és becsapódik a koncert helyszínéhez közel, belevetve az egész várost a káoszba. Ahogy a koncertlátogatók evakuálnak, egy fiatal lány, Lee Ranka, hátra marad és a Vajrák célpontjává válik, de Alto az utolsó pillanatban megmenti őt. Ezeket az eseményeket követően a Stratégiai Katonai Szolgálat program észleli Altó harci képességeit, ami azzal jár, hogy toborozzák a küzdelemre az új idegen fenyegetés ellen.

MEGTEKINTÉS: 862
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2008-04-04
STÚDIÓ: Satelight
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 25/25
FORDÍTÓ: UK fansubs
FELTÖLTVE: 2024-03-31 12:33:17
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.