Mushishi Zoku Shou: Odoro no Michi

Mushi-shi Path of Thorns

A Mushishi anime speciál része (Mushishi Zoku Shou 11. és 12. része) A természet törvényeitől idegen, titokzatos, kiismerhetetlen lények, akiket csak egyesek ismernek, mások pedig félnek tőlük - a "Mushi" áll az élet számos furcsa jelensége mögött. Réges-régen egy félelmetes erejű Mushi azzal fenyegetett, hogy minden életet kiolt. A Mushishi Minai klán azokból született, akik megállították ezt a rosszindulatú erőt, tagjait kötelességük, hogy a Karibusa család csatlósaiként szolgáljanak, akikbe a Mushi továbbra is be van zárva. A Mushishi Ginko megbízást kap Tanyuu Karibusától: felügyelje a Minai klán vezetőjének, Kumado Minainak a munkáját egy elhagyatott falu felderítésében, ahol a holt fa, sőt még a házak is virágzó növényekként kelnek újra életre. Bár a Minai klán furcsán kegyetlen a Mushishi-k között, még furcsább a széles körben elterjedt unalmas jellemük, amely kevéssé értékeli a szépséget vagy az érzelmeket. Tanyuu úgy véli, több van ebben a tendenciában, mint ami látszik. Ginko célja, hogy választ adjon kíváncsiságára, amikor követi Kumadót a "Tövisek ösvényére", egy olyan helyre, ahol a Mushi-k a saját különös forrásaikból az élők világába áramlanak. A Mushi ritka és halálos fajtái leselkednek ezekben a mélységekben, valamint a Minai klán ősi feladatukhoz való elszántságának titkos természete.

MEGTEKINTÉS: 71
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2014-08-20
STÚDIÓ: Artland
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: AnimeAddicts & Namida Fansub
FELTÖLTVE: 2024-03-31 21:32:51
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.