Mushishi Zoku Shou: Suzu no Shizuku

A Mushishi Zoku Shou filmje. Egy meleg nyári napon egy kisfiú harangzúgást hallott az otthona közelében lévő hegyekben, mintha ünnepelnének. Néhány évvel később ugyanezen a hegyen a mushishi Ginko találkozik egy furcsa lánnyal, akinek a testéből gaz nőtt ki. Nem sokkal később Ginko véletlenül összefut az immár felnőtt fiúval, Yoshiroval, aki a hegyről lefelé tart. Yoshiro segítségével Ginko hamarosan elkezdi kideríteni, ki ez a titokzatos lány, és mi történt vele. A manga utolsó ívének, a Mushishi Zoku Shou-nak az adaptációja: Suzu no Shizuku követi Ginko különös utazását az okkultizmus közepette, hogy megfejtse a rejtélyes Kaya nevű lány és az otthonává vált hegy rejtélyét.

MEGTEKINTÉS: 40
TÍPUS: Film
KIADÁS: 2015-05-16
STÚDIÓ: Artland
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: AnimeAddicts & Namida Fansub
FELTÖLTVE: 2024-03-31 21:34:45
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.