Mushishi: Hihamukage

Mushi-shi: The Shadow that Devours the Sun

A Mushishi speciál része. Délben az egész vidék megáll, hogy szemtanúja legyen egy ritka napfogyatkozásnak, amely a pletykák szerint lehetővé teszi, hogy az átlagember láthassa Mushi-t. Képtelenek elfordítani a tekintetüket, a levegő tele van áhítattal és csodálattal - de azok, akik ismerik a Mushi-t, felkészülnek a napfogyatkozás utóhatásaira. Tanyuu Karibusa, az elátkozott felvevő jóslata alapján Mushishi Ginko egy nagyon balszerencsés parasztfaluban találja magát. Közvetlenül a napfogyatkozás után egy furcsa fekete felhő kezd gyülekezni az égen, és ismét eltakarja a napot. Ginko azt gyanítja, hogy ez a Hihami nevű Mushi műve, ezért megpróbálja megszabadítani a falut az örökös sötétségtől. Úgy tűnik azonban, hogy nem minden falubeli akar visszatérni a fénybe.

MEGTEKINTÉS: 125
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2014-01-04
STÚDIÓ: Artland
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: AnimeAddicts & Namida Fansub
FELTÖLTVE: 2024-03-31 21:36:26
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.