Blue Archive the Animation

A város akadémiái saját körzetekre oszlanak, és többnyire függetlennek számítanak. Az akadémiák egészét az Általános Diáktanács irányítja. A csoport kormányzási képessége azonban megállt, mióta az Általános Diáktanács elnöke rejtélyes módon eltűnt. Az elnök vezetésének hiányában számtalan probléma kezdett felszínre kerülni Kivotos-szerte. A katasztrófa elkerülése érdekében az Általános Diáktanács segítséget kér a Szövetségi Nyomozó Klubtól, más néven Schale-tól. Valójában a Schale a város legújabb klubbja, és az utolsó, amelyet az elnök eltűnése előtt hagytak jóvá. A Schale a feladata ellátásához egy Sensei útmutatásaira támaszkodik, aki segíthet nekik megoldani a Kivotos körüli incidenseket.

MEGTEKINTÉS: 328
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2024-04-07
STÚDIÓ: Yostar Pictures
STÁTUSZ: Fut
BESOROLÁS: 15+
RÉSZEK: 1/12
FORDÍTÓ: SárkányokTeaM
FELTÖLTVE: 2024-04-01 20:57:19
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.