Gintama Movie 1: Shinyaku Benizakura-hen

Gintama: The Movie

Gintoki és Yorozuya barátai (vagy inkább, munkavállalói, akik szenvednek a munkajogi szabálytalanságok alatt) Shinpachi és Kagura továbbra is megpróbálnak boldogulni az Edo városában, ahol a jövőben játszódó, idegenekkel teli világban. Bármilyen munkát elvállalnak, amit találnak, miközben igyekeznek kerülni a túl veszélyes helyzeteket. De amikor Katsura, a Joui lázadók vezetője és Gintoki régi ismerőse, ismeretlen támadó brutális módon megtámadja és eltűnik, Shinpachi és Kagura nyomozást indítanak a helyzetének és a támadó kilétének kiderítésére. Közben Gintoki egy látszólag összefüggéstelen feladatot vállal: a kovács, Tetsuya azt kéri Gin-től, hogy szerezze vissza a nemrég ellopott furcsa és erőteljes Benizakura nevű kardot. Ahogy a két nyomozás fokozatosan keresztezi egymást, a Yorozuya csapat magát egy nagy összeesküvés közepén találja, amely a Benizakura kard gonosz természetén alapul. Gintoki úgy dönt, hogy közvetlenül az ellenség főhadiszállására veszi fel a harcot, és néhány váratlan szövetséges társaságában nekivág az egyik legveszélyesebb feladatának eddig.

MEGTEKINTÉS: 296
TÍPUS: Film
KIADÁS: 2010-04-24
STÚDIÓ: Sunrise
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: SaiyanRivals
FELTÖLTVE: 2024-04-03 20:17:35
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.