Clannad: Mou Hitotsu no Sekai, Tomoyo-hen

Clannad: Another World, Tomoyo Chapter

"Clannad: Mou Hitotsu no Sekai, Tomoyo-hen" egy alternatív valóságban játszódik, ahol Tomoya Okazaki egy szint alatta járó, Tomoyo Sakagamival jár. Tomoyo-t kiválasztották az iskola következő Diákönkormányzati elnökének. Ez nagyszerű hír, mert most dolgozhat azon, hogy megakadályozza az iskola virágzó cseresznyefáinak kivágását. Habár Tomoya nagyon boldog érte, iskolai hírneve, mint problémás diák miatt, és a kapcsolata Tomoyoval, ami miatt pletykák tárgyaivá válnak a campuson, veszélyeztetheti Tomoyo állását a Diákönkormányzat elnökeként. Az iskolai közösség elutasítása egyre nyilvánvalóbbá válik, amikor a Diákönkormányzat alelnöke és még az iskola vezetősége is figyelmezteti Tomoyát, hogy tartsa távol magát Tomoyótól. A rossz hangulat miatt szélesedő szakadék között Tomoya és Tomoyo között, vajon Tomoya enged a társadalmi nyomásnak, és azt teszi, amit mondanak neki, vagy a szerelmük túl fog-e emelkedni mindezen?

MEGTEKINTÉS: 118
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2008-07-16
STÚDIÓ: Kyoto Animation
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: zsiga88
FELTÖLTVE: 2024-04-04 20:11:31
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.