Another: 00/OVA

Another: The Other (Another 00, Another: The Other -Inga-, Another OAD, Another OVA)

1972-ben, volt egy harmadikos diák, Misaki, aki kiemelkedő teljesítményt nyújtott a sportok terén, kitűnő tanuló volt, és az osztálytársai közt is népszerű volt. Mikor hirtelen meghalt, az osztálytársai úgy döntöttek, az érettségiig úgy fognak tenni, mintha még mindig élne. 26 évvel később, történetünk idején, egy Sakakibara Kouichi nevű fiú iratkozik be pont abba az osztályba, és észreveszi, hogy nagyon baljós hangulat ül az osztályon. Különösen egy gyönyörű, zárkózott lány körül, akit Misaki Mei-nek hívnak, szemkötőt visel és mindig egyedül rajzol. Az osztály többi része és még a tanárok is úgy kezelik, minha nem is létezne. Kouichi megpróbál közeledni hozzá, és végül rájön az osztályt sújtó szörnyű jelenség mögött rejlő igazságra.

MEGTEKINTÉS: 289
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2012-05-26
STÚDIÓ: P.A. Works
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: UraharaShop
FELTÖLTVE: 2024-04-04 21:16:06
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2024-04-11 20:18:24

Another után ajánlom, azoknak akik jobban megakarják érteni és ismerni a történetet és kiváltképpen Misakit és ikerpárját ! Slice of life szerű és érzelmes, ezután jobban meglehet érteni úgymond Misaki ridegségét és viselkedését és hogy kevés érzelmet mutatott, hisz még gyászolt (!) (persze az osztálya miatt is részben).

CommentUser
2024-04-06 23:53:03

lesz új rész ugye?

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.