36,760

FUT

Maou no Ore ga Dorei Elf wo Yome ni Shitanda ga, Dou Medereba Ii?

An Archdemon's Dilemma: How to Love Your Elf Bride

Amikor a varázsló Zagan úgy dönt, hogy részt vesz egy árverésen, amelyen a már halott Marchosias fődémon javait árulják, arra számít, hogy mérhetetlen hatalommal bíró tárgyakat talál. Ehelyett egy ritka, fehér hajú, Nephilia nevű rabszolga elfet talál, és a körülötte lévők legnagyobb megdöbbenésére azonnal minden pénzét a megvásárlására költi. Zagan befektetésének titkos oka azonban az volt, hogy valójában első látásra beleszeretett a lányba. Sajnos Zagannak van egy problémája: társadalmilag alkalmatlan, és fogalma sincs, hogyan fejezze ki valódi érzéseit, ami számos félreértéshez vezet közte és új társa között. De lassan ők ketten kezdik megérteni egymást, és a szerelem virágzásnak indul.

MEGTEKINTÉS: 36,760
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2024-04-05
STÚDIÓ: Brain's Base
STÁTUSZ: Fut
BESOROLÁS: 14+
RÉSZEK: 4/12
FORDÍTÓ: Mahou Fansub
FELTÖLTVE: 2024-04-05 18:10:36
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.