78,755

FUT

Maou no Ore ga Dorei Elf wo Yome ni Shitanda ga, Dou Medereba Ii?

An Archdemon's Dilemma: How to Love Your Elf Bride

Amikor a varázsló Zagan úgy dönt, hogy részt vesz egy árverésen, amelyen a már halott Marchosias fődémon javait árulják, arra számít, hogy mérhetetlen hatalommal bíró tárgyakat talál. Ehelyett egy ritka, fehér hajú, Nephilia nevű rabszolga elfet talál, és a körülötte lévők legnagyobb megdöbbenésére azonnal minden pénzét a megvásárlására költi. Zagan befektetésének titkos oka azonban az volt, hogy valójában első látásra beleszeretett a lányba. Sajnos Zagannak van egy problémája: társadalmilag alkalmatlan, és fogalma sincs, hogyan fejezze ki valódi érzéseit, ami számos félreértéshez vezet közte és új társa között. De lassan ők ketten kezdik megérteni egymást, és a szerelem virágzásnak indul.

MEGTEKINTÉS: 78,755
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2024-04-05
STÚDIÓ: Brain's Base
STÁTUSZ: Fut
BESOROLÁS: 14+
RÉSZEK: 7/12
FORDÍTÓ: Mahou Fansub
FELTÖLTVE: 2024-04-05 18:10:36
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2024-05-26 10:59:56

A karakterek nagyon jók lettek, így sokat lehet rajtuk mosolyogni, az egész animét könnyeddé teszi. Közben pedig megy előre a történet, és érződik, hogy igazából ez egy sakk meccs eleje, ahol a bábuk a helyükre kerülnek éppen, és utána jön majd a tetőpont. Kíváncsian várom mi lesz belőle.

CommentUser
2024-05-24 09:34:44

Hát, nem tudom mi annyira romantikus és cuki ezen az animén az emberek szerint, a falloutban is van románc, de attól még nem nevezném cukinak és romantikusnak, még akkor sem ha azt erőltetnék a játék/sorozat sztorijára, de mindenkinek a saját ízlése a mérvadó.

CommentUser
2024-05-17 21:09:13

Nagyon cuki anime ☺️

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.