13,342

FUT

Sentai Daishikkaku

Go! Go! Loser Ranger! (Ranger Reject)

Tizenhárom évvel ezelőtt a Aljas Szörnyhadsereg megszállta a Földet, de az emberiség nagy védelmezői, a Sárkányőrzők egyetlen év alatt legyőzték őket! Azóta minden vasárnap a szörnyetegek kénytelenek megalázó vereséget vereség után eljátszani a gyanútlan nyilvánosság előtt. Egy szörny, D, elhatározta, hogy ezen változtatni akar, és beszivárgott a Ranger Force-ba. A titokzatos Ranger, Yumeko Suzukiri segítségével D-nek sikerült megszereznie az egyik isteni leletet – az egyetlen fegyvert, amely képes végleg megölni a szörnyek halhatatlan testét! Azonban D későbbi találkozása a Sárkányőrzőkkel szerencsétlen végéhez vezetett, szóval most ki fogja megállítani őket...?

MEGTEKINTÉS: 13,342
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2024-04-07
STÚDIÓ: Yostar Pictures
STÁTUSZ: Fut
BESOROLÁS: 15+
RÉSZEK: 6/12
FORDÍTÓ: Disney+
FELTÖLTVE: 2024-04-07 19:20:10
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.