Fate/Apocrypha

A Szent Grál egy erőteljes, ősi relikvia, amely képes bármilyen kívánságot teljesíteni annak, aki birtokolja. Annak érdekében, hogy ezt a hatalmat megszerezzék, különféle mágusok, úgynevezett "mesterek" legendás Hősi Lelkeket, úgynevezett "szolgákat" idéznek, hogy harcoljanak értük egy pusztító csatában - a Szent Grál Háborúban. Csak az utolsó mester-szolga pár állhat meg, hogy magáénak követelje a Grált. Mégis, a harmadik háború kétesen ért véget, mivel a Grál rejtélyesen eltűnt a konfliktus után. Sok évvel később, a Yggdmillennia mágusklán bejelenti, hogy birtokában van a Szent Grálnak, és szándékában áll elhagyni a Mágusok Szövetségét. Válaszként a Szövetség 50 elit mágusát küldi el a Grál visszaszerzésére; azonban az ismeretlen szolga által az összes, kivéve egyet, megölik. Az egyetlen túlélőt üzenetként használják arra, hogy közölje a Yggdmillennia háborút illető nyilatkozatát a Szövetséggel. Mivel csak két fél vesz részt a konfliktusban, a Szent Grál Háború szokatlan formát ölt. A Yggdmillennia és a Mágusok Szövetsége mindegyik hét mester-szolga párt bevet, és az a fél, amely elveszíti összes harcosát először, lemond a műtárgyról. Ahogy a 14 mester meghívja szolgáit és összegyűlik a csatatéren, a mágikus világ izgatottan várja a Nagy Szent Grál Háború kibontakozását.

MEGTEKINTÉS: 5,347
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2017-07-02
STÚDIÓ: A-1 Pictures
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 25/25
FORDÍTÓ: Ricz/Ronin Factories
FELTÖLTVE: 2024-04-09 15:04:01
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.